Saveti u vezi PDV, Poreza na dobit i ostalih poreskih propisa, pravnih formi vezanih za izradu dokumentacije

Trenutno najveći problem je usklađivanja Zakona o PDV-u i ostalih zakona u građevini zbog specifičnih ugovora o Zajedničkoj izgradnji, fizičkoj podeli imovine i saznanja koji će vas porez i koliki sačekati po završetku posla. Pre svakog započetog posla treba se informisati šta preduzeća očekuje, na kraju poslovne/kalendarske godine planirati porez na dobit, kapitalnu dobit i extra profit.

Napomena. Treba voditi računa o računovostvenim ispravama, da su pravilno popunjene, ugovori overeni i dobro sastavljeni jer to često može da prouzrokuje nepotrebne neprijatnosti i osporavanje prava kod poreskih kontrola.

Korisni linkovi:

http://mfp.gov.rs
http://www.poreskauprava.gov.rs

Telefoni

Tel:  011 39 616 20

Fax: 011 39 616 46

Mob:   063 284 990

email kontakt

Prodaja kompjutera

Za efikasno i brzo poslovanje potrebna vam je kvalitetna i pouzdana kompjuterska oprema.

prodaja-computera-ultrabook

Ne kupujte nikada jeftine kompjutere, dozvolite da stručno lice napravi konfiguraciju prema vašim potrebama i mogućnostima.

Saznajte više

Novo preduzeće?

Softy WP DOO će vam pomoći sa svim potrebnim savetima ako ste se odlučili da otvorite novo preduzeće, ili ako ste već u porocesu otvaranja. Pored stalnih klijenata uvek smo spremni da započnemo nove saradnje.

Saznajte više

Promene su dobre

Niste zadovoljni sa trenutnim knjigovođom?
Mi smo tu da vam olakšamo život i omogućimo da lakše poslujete. Ako do sada niste uživali profesionalne usluge, vreme je da probate Softy WP DOO.

Započnite tranziciju danas
Ako vaš knjigovođa ne ispunjava vaša očekivanja i kodekse profesionalnog rada, kontaktirajte nas da započnete promene koje će vam olakšati poslovanje.