softywp-logo

Knjigovodstvene Usluge

Profesionalno, pouzdano i povoljno knjigovodstvo za firme i preduzeća. Finansijski konsalting, kreditni poslovi, finansijski menadžment. Tačnost, ažurnost, informisanost na vreme, vezano za sve promene u poslovanju

Knjigovodstveni Servis Softy WP DOO posluje na teritoriji Beograda više od 20 godina. Kvalitetnim uslugama ostvarili smo dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Naša ažurnost i poznavanje materije vođenja knjiga, kao i profesionalni i iskren odnos sa klijentima, omogućava efikasno poslovanje i uštedu na dragocenom vremenu koje je u uspešnom biznisu veoma bitno.

Ako već danas želite da unapredite vaš posao ili samo želite da se posavetujete u vezi finansija, stojimo vam na raspolaganju. Razgovor i konsultovanje sa nama će vam pomoći da dobijete prave informacije vezane za vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas preko email-a ili telefona 063 284 990.

Rado ćemo izaći u susret i pomoći da vaše brige postanu naš posao, koji se brzo rešava.

Telefoni & Email


tel    +381 11 396 1620
                 11 401 2500


mob          063 284 191
                 063 284 199

email       softywp@yahoo.com

Novo preduzeće?

Softy WP DOO će vam pomoći sa svim potrebnim savetima ako ste se odlučili da otvorite novo preduzeće, ili ako ste već u porocesu otvaranja. Pored stalnih klijenata uvek smo spremni da započnemo nove saradnje.

Saznajte više

Promene su dobre

Niste zadovoljni sa trenutnim knjigovođom?
Mi smo tu da vam olakšamo život i omogućimo da lakše poslujete. Ako do sada niste uživali profesionalne usluge, vreme je da probate Softy WP DOO.

Započnite tranziciju danas
Ako vaš knjigovođa ne ispunjava vaša očekivanja i kodekse profesionalnog rada, kontaktirajte nas da započnete promene koje će vam olakšati poslovanje.