softywp-logo

Knjigovodstvene Usluge

Profesionalno, pouzdano i povoljno knjigovodstvo za firme i preduzeća. Finansijski konsalting, kreditni poslovi, finansijski menadžment. Tačnost, ažurnost, informisanost na vreme, vezano za sve promene u poslovanju

knjigov-01Mi znamo da je mnogo lakše promeniti lokalnog nabavljača robe ili internet provajdera nego knjigovođu. Takođe razumemo da je svaka tranzicija teška, ali ako se posle tranzicije osećate opuštenije i bezbednije, isplati se prći kroz nju. Zato SOFTY WP DOO posvećuje posebnu pažnju svima koji žele da unaprede poslovanje i samim tim žele da se izdignu iznad konkurencije.

Mi ćemo preuzeti vaše knjigovodstvo i dovesti stvari u red brzo i efiksano. Vaše knjige će biti maksimalno korektne i profesionalno urađene i servisirane. Posle bolnog iskustva, teško je pružiti 'ruku poverenja' drugoj agenciji, zato predlažemo da saznate nešto više O nama ili nas kontaktirajte sa vašim problemom i željom da promenite stvari na bolje.

Telefoni & Email


tel    +381 11 396 1620
                 11 401 2500


mob          063 284 191
                 063 284 199

email       softywp@yahoo.com

Novo preduzeće?

Softy WP DOO će vam pomoći sa svim potrebnim savetima ako ste se odlučili da otvorite novo preduzeće, ili ako ste već u porocesu otvaranja. Pored stalnih klijenata uvek smo spremni da započnemo nove saradnje.

Saznajte više

Promene su dobre

Niste zadovoljni sa trenutnim knjigovođom?
Mi smo tu da vam olakšamo život i omogućimo da lakše poslujete. Ako do sada niste uživali profesionalne usluge, vreme je da probate Softy WP DOO.

Započnite tranziciju danas
Ako vaš knjigovođa ne ispunjava vaša očekivanja i kodekse profesionalnog rada, kontaktirajte nas da započnete promene koje će vam olakšati poslovanje.