Knjigovodstveni Servis Softy WP DOO posluje na teritoriji Beograda (Dedinje) više od 30 godina. Kvalitetnim uslugama ostvarili smo dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Naša ažurnost i poznavanje materije vođenja knjiga, kao i profesionalni i iskren odnos sa klijentima, omogućava efikasno poslovanje i uštedu na dragocenom vremenu koje je u uspešnom biznisu veoma bitno.

Ako već danas želite da unapredite vaš posao ili samo želite da se posavetujete u vezi finansija, stojimo vam na raspolaganju. Razgovor i konsultovanje sa nama će vam pomoći da dobijete prave informacije vezane za vaše poslovanje. Rado ćemo izaći u susret i pomoći da vaše brige postanu naš posao, koji se brzo rešava.

Promena Knjigovođe

Mi znamo da je mnogo lakše promeniti lokalnog nabavljača robe ili internet provajdera nego knjigovođu. Takođe razumemo da je svaka tranzicija teška, ali ako se posle tranzicije osećate opuštenije i bezbednije, isplati se prći kroz nju. Zato SOFTY WP DOO posvećuje posebnu pažnju svima koji žele da unaprede poslovanje i samim tim žele da se izdignu iznad konkurencije.

Mi ćemo preuzeti vaše knjigovodstvo i dovesti stvari u red brzo i efiksano. Vaše knjige će biti maksimalno korektne i profesionalno urađene i servisirane. Posle bolnog iskustva, teško je pružiti 'ruku poverenja' drugoj agenciji, zato predlažemo da saznate nešto više o nama ili nas kontaktirajte sa vašim problemom i željom da promenite stvari na bolje.