Knjigovodstveni Servis Softy WP DOO posluje na teritoriji Beograda više od 20 godina. Kvalitetnim uslugama ostvarili smo dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Naša ažurnost i poznavanje materije vođenja knjiga, kao i profesionalni i iskren odnos sa klijentima, omogućava efikasno poslovanje i uštedu na dragocenom vremenu koje je u uspešnom biznisu veoma bitno.

Ako već danas želite da unapredite vaš posao ili samo želite da se posavetujete u vezi finansija, stojimo vam na raspolaganju. Razgovor i konsultovanje sa nama će vam pomoći da dobijete prave informacije vezane za vaše poslovanje. Rado ćemo izaći u susret i pomoći da vaše brige postanu naš posao, koji se brzo rešava.

Promena Knjigovođe

Mi znamo da je mnogo lakše promeniti lokalnog nabavljača robe ili internet provajdera nego knjigovođu. Takođe razumemo da je svaka tranzicija teška, ali ako se posle tranzicije osećate opuštenije i bezbednije, isplati se prći kroz nju. Zato SOFTY WP DOO posvećuje posebnu pažnju svima koji žele da unaprede poslovanje i samim tim žele da se izdignu iznad konkurencije.

Mi ćemo preuzeti vaše knjigovodstvo i dovesti stvari u red brzo i efiksano. Vaše knjige će biti maksimalno korektne i profesionalno urađene i servisirane. Posle bolnog iskustva, teško je pružiti 'ruku poverenja' drugoj agenciji, zato predlažemo da saznate nešto više O nama ili nas kontaktirajte sa vašim problemom i željom da promenite stvari na bolje.